Høyskoleutdannet hudterapeut,massør og negldesigner

Innehaver av:

love your look 

skin clinic & underwear

                   Om oss:

"love your look" eies av Anita Topnesvåg Wergeland -Jenssen f.1966.

Salongen ble etablert i 2000 og har idag beliggenhet i Oscars Gate 81,

INNGANG FROGNERVEIEN.  Ved hjelp av min ekspertise , hjelper jeg deg til å finne de riktige produkter og fremheve din naturlige skjønnhet der du er i livet akkurat nå.

 

Med høyskolekompetanse innen de sentrale fag i hudterapien er eier av "love your look-skin clinic & underwear" en av de som faktisk er skolert for å kalle seg terapeut den dagen det blir en beskyttet tittel. Dermatologi -"læren om huden"  er et stort fag og det er mye en hudterapeut kan utrette med tilstrekkelig kunnskap og riktig verktøy, før man må ty til medisin. Anatomi og fysiologi  "læren om skjelett, muskulatur  og indre funksjoner og organer" er svært vesentlig for hva som vises på huden og ikke minst ved massasje- behandlings-resultater. 

Pevonia Botanica er den produktserien høyskolen og jeg velger å jobbe med, og det er gode grunner for dette. Produktserien er på et høyteknologisk nivå utviklet fra naturens egne råvarer i et lab i Sveits. Ideen og utvikling av produktene ble startet opp i 1991. Mer om Pevonia;se "om produkter".

Tromborgs produkter er produsert fram av økologiske dyrkede ingredienser, håndplukket og sikrer din huds beste ivaretagelse. Dette er unike produkter som gir et vakkert og naturlig resultat. Salong "love your look" er blandt de få forhandlere i Oslo området med utvalg av Tromborgs produkter.

Egypterne og Kineserne har brukt mineraler ,urter og planter til helbredelse og hudforyngelse  i flere tusen år. Dette er bevis på at det beste vi har, kommer fra naturen! Jeg jobber kun med trygge og virkningsfulle produkter. Økologisk og naturlig er førtid-nåtid og fremtid!

Som terapeut er jeg blitt benyttet i reportager som behandler og som stylist i kvinne-magasinet Tara.-Hos meg har det blitt bygget opp en fast kundekrets som kommer regelmessig. Det er viktig for meg at mine kunder føler seg trygge og ivaretatt uansett hvordan behandling de får utført, og jeg har etter ca 20 år i bransjen etablert kunnskap i mange retninger. Jeg er oppriktig glad for å komme til jobb og dele dette med mine kunder. Mange, både ung og gammel mener nok at de har et personlig forhold til meg, og det er dette som gjør dagene verdifulle.
I 2016 startet jeg opp med undertøysforretning i samme lokaler.
Undertøysforretningen som er den eneste på hele Frogner! - Jeg ønsker å tilby en opplevelse av ro og avkobling i behandlings rommet og forøvrig latter, liv og en avslappet atmosfære for deg som vil handle undertøy/nattøy/strømper/badetøy mm

 

 

 

Copyright 2012 Love your Look.